De ce sa alegi un salon profesional pentru catelul tau?

Un salon profesional de frizerie si cosmetica canina este esential pentru metinerea sanatatii generale a cainelui si nu tine doar de aspectul fizic!

Pentru o dezvoltare generala armonioasa, vizita la un salon profesional de frizerie canina este esentiala in viata unui caine:

  • In primul rand socializarea este un factor important in viata oricarui caine. Daca patrupedul va socializa si cu alte fiinte umane in afara de stapan, acest lucru va contribui in mod pozitiv la comportamentul cainelui.Salon profesional de frizerie si cosmetica canina in Bucuresti
  • Urmeaza profesionalismul cu care un groomer trateaza patrupedul. Avem la dispozitie uneltele si pregatirea necesara pentru a igieniza, tunde si coafa catelul.
  • Un groomer profesionist va sti cum sa aiba grija de zonele mai sensibile ale catelusului, cum ar fi urechile, pernitele, dar si verificarea dintilor si a pielii.
  • Procesul dificil de imbaiere este valabil pentru aproape orice stapan. Venind la salon veti scapa de acest proces destul de dificil pentru unii stapani de blanosi.
  • La salon veti primi intotdeauna tratament personalizat pentru catelus si chiar incurajam stapanii sa ne descrie pe scurt comportamentul cainelui si alte particularitati de care trebuie sa avem grija.

 

Related Posts