Despre noi

Servicii frizerie canina

Servicii frizerie canina
Bine ati venit la salonul de frizerie canina AlphaPet!

Aici puteti beneficia de serviciile de frizerie canina oferite de noi cu mare drag: tuns caini, spalat si coafat, descalcit blanita, vopsit blanita si multe alte tratamente pentru igiena catelusului.

De ce noi?

Un groomer profesionist va sti cum sa aiba grija de zonele mai sensibile ale catelusului, cum ar fi urechile, pernitele, dar si verificarea dintilor si a pielii.

Urmeaza profesionalismul cu care un groomer trateaza patrupedul. Avem la dispozitie uneltele si pregatirea necesara pentru a igieniza, tunde si coafa catelul.

Procesul dificil de imbaiere este valabil pentru aproape orice stapan. Venind la salon veti scapa de acest proces destul de dificil pentru unii stapani de blanosi.

La salon veti primi intotdeauna tratament personalizat pentru catelus si chiar incurajam stapanii sa ne descrie pe scurt comportamentul cainelui si alte particularitati de care trebuie sa avem grija.

Servicii AlphaPet

Cosmetizarea unghiilor catelului
Taiatul unghiilor

Unghiile lungi le provoaca discomfort sau chiar durere catelusilor. De asemenea, cresterea excesiva a acestora poate duce la aparitia infectiilor. Asadar, unghiile trebuie taiate periodic, iar AlphaPet Salon este alegerea potrivita deoarece noi avem experienta.

Verificarea si curatarea urechilor cainelui
Curatarea urechilor

Pentru a se evita cresterea excesiva a parului din urechi sau aparitia unor posibile infectii in aceasta zona, curatarea urechilor este foarte importanta! Alpha Pet Salon include acest proces printre serviciile de ingrijire profesionala a cainilor.

Grooming pozitiv pentru un catel echilibrat
Positive Grooming

Datorita vizitelor la salonul de cosmetica canina, buna conditie fizica si psihica a catelului poate fi intretinuta. Echipa noastra este specializata in grooming profesional si comportamentul cainilor. Va astepam pentru o experienta placuta!

Baita cainelui
Spalatul/Uscatul

Animalele curate sunt mai fericite! Iar atunci cand sunt spalate si rasfatate cu produse de inalta calitate, se simt mult mai bine. La Alpha Pet Salon veti gasi echipamente de ultima generatie pentru ingrijirea catelului dumneavoastra.O blanita stralucitoare, pufoasa si care se piaptana usor este dovada ca animalutul are parte de cele mai bune servicii in timpul procesului de cosmetica canina.

Tunsul regulat al cainilor
Tuns caini

Cu experienta si profesionalismul de care dispunem, AlphaPet salon ofera servicii de frizerie canina si coafat la cea mai inalta calitate. Catelusii dumnevoastra merita tot ce este mai bun! De aceea, dupa ce vor avea parte de tunsoarea și coafura care li se potrivesc cel mai bine, vor fi gata să pozeze chiar și pentru cea mai tare revistă de animale din lume. La Alpha Pet Salon fiecare catel este cel mai frumos!

Vopsitul blanitei
Vopsirea blanitei

Alpha Pet iubeste ineditul, iar din acest motiv a inclus in pachetul de ingrijire a cateilor si servicii de vopsire a blanitei. Va punem la dispozitie idei de vopsire a blanitei, de la vopsirea coditei sau a labutelor pana la cele mai sofisticate modele si culori. Pentru a garanta sanatatea catelusului tau, folosim numai produse profesionale.