Esti extrovertit? Afla rasele de caini ideale pentru tine

Esti extrovertit si preferi activitatile fizice in natura in defavoarea unei zile relaxante petrecuta pe canapea in fata televizorului?

Esti extrovertit si ai nevoie de un caine activ langa tine? In acest articol vei afla ce rase de caini se potrivesc personalitatii tale. Sunt multe aspecte la care ar trebui sa te gandesti inainte de a aduce un nou membru blanos in familie. Multi factori care ar trebui luati in considerare sunt nivelul de activitate, blana sau nivelul de necesitate a ingrijirii cainelui si implicit frecventa vizitelor la salonul de frizerie canina, nevoia de exercitii sau talia cainelui.

Labrador retriever

Aceasta rasa medie spre mare are o expresie extrem de dulce si este extrem de populara in special in America. Majoritatea Labradrilor tind sa fie activi, destul de prietenosi si blanzi. Cainii din rasa Labrador Retriver sunt relativ usor de dresat si sunt ideali pentru excursiile la munte.

Golden Retriever

Activi, devotati si inteligenti, cateii din rasa Golden Retriever au o blana densa si o coada stufoasa, cu niste expresii faciale extrem de placute. Este o rasa prietenoasa cu membri familiei, jucausa, blanda si iubitoare. Acesti minunati patrupezi sunt niste inotatori plini de energie, usor de dresat si par mereu fericiti. De asemenea, ei sunt folositi si pentru ajutorul oamenilor cu dizabilitati.

Golden retriever este rasa ideala daca esti extrovertit

Boxer

Cainii din rasa Boxer sunt rabdatori, placuti si iubitori. Cu un simt al protectiei foarte dezvoltat, Boxerii pot deveni niste gardieni naturali ai familiei. Cu toate astea, ei sunt foarte sociali in speciali daca cresc intr-o familie cu alte animale. Aceasta rasa este mereu pregatita pentru orice activitate zilnica sau rutina. Datorita blanii scurte, nu au nevoie de ingrijire zilnica, ci doar de periaj ocazional.

Bulldog francez

Compacti si musculari, Buldogii francezi pot deveni usor cei mai buni prieteni ai stapanului lor. De obicei nu au nevoie de o activitate fizica intensa, dar se bucura la orice iesire. Sunt foarte jucausi, au nevoie de multa iubire si cu siguranta se pricep sa arate afectiune fata de familie. Aceasta rasa este foarte alerta, desi nu foarte vocala si in acelasi timp extrem de sociabila. Sunt cainii ideali pentru apartament!

Cairn Terrier

Acesti micuti terrieri sunt mereu alerti si au un aspect flocos cu ochi stralucitori. Originari din Scotia, unde rolul lor era vanatoarea de animale mici daunatoare, Cairn Terrier sunt iubitori si afectuosi si devin foarte apropiati de membri familiei.  Iubesc activitatea fizica, sunt plini de energie si ideali daca esti extrovertit. Cainii din aceasta rasa au o blanita dubla cu un aspect sarmos la suprafata si un substrat matasos.

Corgi

Cainii din rasa Corgi au picioruse scurte, urechi mari si iubesc activitatile fizice. Sunt atletici si afectuosi, dar in acelasi timp buni paznici si robusti. Coloritul blanitei variaza de la nuante de rosu pana la un mix de gri cu negru, combinate cu alb. Corgi se bucura la stimularea fizica si mentala a jocurilor. In acelasi timp, adora compania altora fie ca vorbim de oameni sau animale.

Related Posts